Opening vrijdag 15 maart
Op donderdag, vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant voor iedereen geopend.
We serveren starters to share, hoofdgerechten en desserts waarbij telkens kwaliteit en respect voor het product centraal staan.
Voor overnachters in ons hotel is er van maandag tem woensdag diner mogelijk op aanvraag.
Reserveer je tafel hier
Opening vrijdag 15 maart
Op donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant voor iedereen geopend.
We serveren starters to share, hoofdgerechten en desserts waarbij telkens kwaliteit en respect voor het product centraal staan.
Voor overnachters in ons hotel is er van maandag tem donderdag diner mogelijk op aanvraag.
Reserveer je tafel hier
Donderdag, vrijdag & zaterdag - 19u - 23u
Menu
Starters to share
Tataki tonijn - bloedappelsien - soja - €17
Zoete aardappel - basilicummayonaise - pistache - €11Krab - roomkaas - kimchi - €15
Bimi - druif - labneh - saffraan- €13
Sish kebab - hummus - granaatappel - druivenblad €13
Hoofdgerechten
Filet pur (luxemburg BIO) - bearnaisesaus - verse frietjes - €32
Stoofvlees met verse frietjes - €23
Roodbaars - risotto - artisjok - citrus €27
Papardelle - misosaus - walnoot - parmezaan - €22
BOLO au Romain - €15
Desserts
Rabarber - brioche - vanille hoeveijs - €9
Kaasbordje - €10
Souflé glacé Grand Marnier - pompelmoes - €11
Dame Blanche - €10
Menu
Starters to share
Tataki tonijn - bloedappelsien - soja - €17
Zoete aardappel - basilicummayonaise - pistache - €11Krab - roomkaas - kimchi €15
Bimi - druif - labneh - saffraan - €13
Sish kebab - hummus - granaatappel - druivenblad - €13
Hoofdgerechten
Filet pur (streekproduct Luxemburg) - bordelaisesaus - verse frietjes -€32
Stoofvlees met verse frietjes - €23
Roodbaars - risotto - artisjok - citrus - €27
Papardelle - misosaus - walnoot - parmezaan - €22
BOLO au Romain - €15
Desserts
Rabarber - brioche - vanille hoeveijs - €10
Kaasbordje - €10
Souflé glacé Grand Marnier - pompelmoes - €11
Dame Blanche - €10