Op donderdag, vrijdag- en zaterdagavond is ons restaurant voor iedereen geopend. 
We serveren starters to share, hoofdgerechten en desserts waarbij telkens kwaliteit en respect voor het product centraal staan. 

Voor overnachters in ons hotel is er van maandag tem woensdag diner mogelijk op aanvraag. 

Reserveer je tafel hier

Onze menukaart vind je steeds terug op onze facebookpagina.




Op donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond is ons restaurant voor iedereen geopend. 
We serveren tapas, hoofdgerechten en desserts waarbij telkens kwaliteit en respect voor het product centraal staan. 

Voor overnachters in ons hotel is avondeten van maandag tot woensdag mogelijk op aanvraag. 

Reserveer je tafel hier

Onze menukaart vind je steeds terug op onze facebookpagina.


Donderdag, vrijdag & zaterdag - 19u - 23u

Ontdek ons wildmenu van 14 november - 21 december


Een culinaire beleving voor de liefhebber van de herfst! Laat je verrassen door verfijnde gerechten met seizoensgebonden wild zoals hert, everzwijn en fazant, gecombineerd met lokale ingrediënten zoals paddenstoelen, pompoen en rijke sauzen. 

Beperkt beschikbaar – geniet van dit unieke menu zolang de wildvangst ons dat toelaat. Reserveer nu je tafel en proef de volle smaken van het najaar!

 
Wildmenu 

 
Wilde champignons - ravioli geitenkaas *

Pâté everzwijn & foie gras - brioche - blauwe druif

Gyoza fazant - pompoen - bessen - soja **

Filet hert - groene kool - kastanje - aardappel - jus

Mandarijn - chocolade - caramel 


3 gangen 48 euro
   4 gangen 58 euro * 
      5 gangen 68 euro **

Reserveer uw t​​​​afel​​