Opening vrijdag 15 maart

Op donderdag, vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant voor iedereen geopend. 
We serveren starters to share, hoofdgerechten en desserts waarbij telkens kwaliteit en respect voor het product centraal staan. 

Voor overnachters in ons hotel is er van maandag tem woensdag diner mogelijk op aanvraag. 

Reserveer je tafel hier



Opening vrijdag 15 maart

Op donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant voor iedereen geopend. 
We serveren starters to share, hoofdgerechten en desserts waarbij telkens kwaliteit en respect voor het product centraal staan. 

Voor overnachters in ons hotel is er van maandag tem donderdag diner mogelijk op aanvraag. 

Reserveer je tafel hier


Donderdag, vrijdag & zaterdag - 19u - 23u


Menu

Starters to share

Tataki tonijn - bloedappelsien - soja - €17

Zoete aardappel - basilicummayonaise - pistache - €11

Krab - roomkaas - kimchi - €15

Bimi - druif - labneh - saffraan- €13

Sish kebab - hummus - granaatappel - druivenblad  €13


Hoofdgerechten

​​​Filet pur (luxemburg BIO) - bearnaisesaus - verse frietjes - €32

Stoofvlees met verse frietjes - €23

Roodbaars - risotto - artisjok - citrus  €27

Papardelle - misosaus - walnoot - parmezaan - €22

BOLO au Romain - €15

Desserts

Rabarber - brioche - vanille hoeveijs - €9

Kaasbordje - €10

Souflé glacé Grand Marnier - pompelmoes - €11

Dame Blanche - €10

Menu

Starters to share

 Tataki tonijn - bloedappelsien - soja - €17

Zoete aardappel - basilicummayonaise - pistache - €11

Krab - roomkaas - kimchi €15

Bimi - druif - labneh - saffraan - €13

Sish kebab - hummus - granaatappel - druivenblad - €13


Hoofdgerechten

​​Filet pur (streekproduct Luxemburg) -  bordelaisesaus - verse frietjes -€32

Stoofvlees met verse frietjes - €23

Roodbaars - risotto - artisjok - citrus - €27

Papardelle - misosaus - walnoot - parmezaan - €22

BOLO au Romain - €15

Desserts

Rabarber - brioche - vanille hoeveijs - €10

Kaasbordje - €10

Souflé glacé Grand Marnier - pompelmoes - €11

Dame Blanche - €10